Težave zaradi testiranja

Težave zaradi testiranja

Težave zaradi testiranja

Prijava zdravstvenih težav zaradi PCR in/ali HAG testiranja

Če ste vi ali vaš otrok utrpeli kakršnekoli zdravstvene težave zaradi testiranja, nam to sporočite preko spodnjega vprašalnika. Za nasvet ali tehnično pomoč pri prijavi nas kontaktirajte na info@odgovoren-za-zdravje.si.

  1. OSEBNI PODATKI IN SOGLASJE

  Prosimo, da vprašalnik izpolnite čim bolj natančno. Izpolnite ga lahko zase ali svojega mladoletnega otroka.

  Ker nam je zelo pomembno, da zbiramo verodostojne podatke, vas lahko kontaktiramo za več informacij o vašem primeru. Poklicali vas bomo le v izrednih primerih, vsa ostala komunikacija bo potekala preko elektronske pošte.

  Vsi osebni podatki bodo obdelani in varovani kot zaupni, v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkovPodatke obdelujemo in varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko direktivo o GDPR - Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation) za namene verodostojnega zbiranja podatkov o (1) težavah zaradi uporabe zaščitnih mask in testiranja, (2) domnevnih neželenih učinkih po cepljenju in (3) pridobitev podatkov o postopku cepljenja ter za (4) namene komunikacije s prijaviteljem. Ker sem zavedamo, kako pomembna je varnost vaših podatkov, smo uvedli dodatne varnostne protokole. Vaše osebne podatke šifriramo, primeru pa določimo referenčno številko. Za več informacij glede varstva in obdelave podatkov si preberite preberite pogoje uporabe spletne strani..

  Med izpolnjevanjem vprašalnika ne osvežite strani in ne zaprite brskalnika, da ne izgubite vnešenih podatkov.  2. POROČILO O TEŽAVAH

  800