Težave zaradi maske

Težave zaradi maske

Težave zaradi maske

Prijava zdravstvenih težav zaradi uporabe zaščitnih mask

Če ste vi ali vaš otrok utrpeli kakršnekoli zdravstvene težave zaradi mask, nam to sporočite preko spodnjega vprašalnika. Za nasvet ali tehnično pomoč pri prijavi nas kontaktirajte na info@odgovoren-za-zdravje.si.

  1. OSEBNI PODATKI IN SOGLASJE

  Prosimo, da vprašalnik izpolnite čim bolj natančno. Izpolnite ga lahko zase ali svojega mladoletnega otroka.

  Ker nam je zelo pomembno, da zbiramo verodostojne podatke, vas lahko kontaktiramo za več informacij o vašem primeru. Poklicali vas bomo le v izrednih primerih, vsa ostala komunikacija bo potekala preko elektronske pošte.

  Vsi osebni podatki bodo obdelani in varovani kot zaupni, v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkovPodatke obdelujemo in varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko direktivo o GDPR - Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation) za namene verodostojnega zbiranja podatkov o (1) težavah zaradi uporabe zaščitnih mask in testiranja, (2) domnevnih neželenih učinkih po cepljenju in (3) pridobitev podatkov o postopku cepljenja ter za (4) namene komunikacije s prijaviteljem. Ker sem zavedamo, kako pomembna je varnost vaših podatkov, smo uvedli dodatne varnostne protokole. Vaše osebne podatke šifriramo, primeru pa določimo referenčno številko. Za več informacij glede varstva in obdelave podatkov si preberite preberite pogoje uporabe spletne strani..

  Med izpolnjevanjem vprašalnika ne osvežite strani in ne zaprite brskalnika, da ne izgubite vnešenih podatkov.  2. POROČILO O TEŽAVAH


  V nadaljevanju so navedeni neželeni učinki, ki lahko opisujejo vaše stanje v obdobju, ko ste nosili zaščitno masko. Prosimo ocenite spremembe vašega zdravstvenega stanja, pri čemer ocena 1 pomeni, da ta neželen učinek pri vas sploh ni prisoten, ocena 5 pa pomeni, da je ta neželeni učinek pri vas prisoten zelo močno.  800

  V nadaljevanju so navedene spremembe v odnosu do sebe in okolice, ki lahko opisujejo vaše stanje v obdobju, ko je bil uveljavljen ukrep obveznega nošenja obraznih mask. Prosimo ocenite spremembe vašega odnosa do sebe in do okolice, pri čemer ocena 1 pomeni, da ta sprememba pri vas sploh ni prisotna, ocena 5 pa pomeni, da je ta sprememba pri vas prisotna zelo močno.


  V nadaljevanju so navedene spremembe v odnosu do dela, ki lahko opisujejo vaše stanje v obdobju, ko je bil uveljavljen ukrep obveznega nošenja obraznih mask. Prosimo ocenite spremembe vašega odnosa do sebe in do okolice, pri čemer ocena 1 pomeni, da ta sprememba pri vas sploh ni prisotna, ocena 5 pa pomeni, da je ta sprememba pri vas prisotna zelo močno.


  800


  800

  DOVOLJENJE ZA OBJAVO OPISA