Neželeni učinki po cepljenju

Neželeni učinki po cepljenju

Neželeni učinki po cepljenju

Prijava neželenih učinkov, dogodkov in zapletov po cepljenju proti Covid-19

Če ste vi, vaš sorodnik ali pacient utrpeli kakršnekoli zdravstvene težave zaradi cepljenja, nam to sporočite preko spodnjega vprašalnika ali si natisnite vprašalnik v PDF obliki in nam ga pošljite po pošti. Za nasvet ali tehnično pomoč pri prijavi nas kontaktirajte na info@odgovoren-za-zdravje.si.

  1.
  Soglasje
  2.
  Uradna prijava
  3.
  Pojasnilna dolžnost
  4.
  Poročilo
  5.
  Neželeni učinki
  6.
  Opis težav po cepljenju
  7.
  Preveri podatke
  8.
  Zaključi in pošlji poročilo

  1. SOGLASJE

  Splošni pogoji uporabe spletne strani in varstvo podatkov ter podatki o cepljeni osebi

  Prosimo, da poročilo izpolnite čim bolj natančno. Izpolnite ga lahko zase, za pacienta ali za sorodnika (če je ta preminil/če ste skrbnik/če imate njegovo dovoljenje). Ob oddaji prijave na tej spletni strani dobite dokument s svojim poročilom o neželenih učinkih, ki ga lahko uporabite za uradno prijavo.

  Ker nam je zelo pomembno, da zbiramo verodostojne podatke, vas lahko kontaktiramo za več informacij o vašem primeru.

  Vsi osebni podatki bodo obdelani in varovani kot zaupni, v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkovPodatke obdelujemo in varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko direktivo o GDPR - Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation) za namene verodostojnega zbiranja podatkov o (1) težavah zaradi uporabe zaščitnih mask in testiranja, (2) domnevnih neželenih učinkih po cepljenju in (3) pridobitev podatkov o postopku cepljenja ter za (4) namene komunikacije s prijaviteljem. Ker sem zavedamo, kako pomembna je varnost vaših podatkov, smo uvedli dodatne varnostne protokole. Vaše osebne podatke šifriramo, primeru pa določimo referenčno številko. Za več informacij glede varstva in obdelave podatkov si preberite preberite pogoje uporabe spletne strani..

  Med izpolnjevanjem vprašalnika ne osvežite strani in ne zaprite brskalnika, da ne izgubite vnešenih podatkov. Naprej in nazaj po straneh vprašalnika se premikajte le z za to določenimi gumbi.

  ZaseZa sorodnikaZa pacienta

  MoškiŽenska

  MoškiŽenska


  100

  MoškiŽenska

  MoškiŽenska

  Osebni zdravnikLečeči zdravnikGinekologMedicinska sestraSpecialistDrugo


  100