PODPRI KAMPANJO 'DRUGO MNENJE'

K uspehu kampanje lahko doprineseš na več načinov:
NATISNI IN DELI LETAKE

Na letaku je poziv k trem pomembnim akcijam:

Na drugi strani letaka so našteti neželeni učinki po cepljenju.

Če nimate možnosti tiska, nas kontaktirajte na info@odgovoren-za-zdravje.si in se dogovorimo za prevzem natisnjenih letakov.

SPODBUJAJ LJUDI, DA SPREGOVORIJO

Ključnega pomena je, da ljudi z zdravstvenimi težavami po cepljenju ali zaradi drugih epidemičnih ukrepov spregovorijo. V ta namen smo pripravili vprašalnike, ki jih lahko izpolnite zase, za sorodnika ali pacienta. Vaše podatke varujemo kot strogo zaupne, zgodbe pa z vašim izrecnim dovoljenjem objavimo anonimno na strani Pričanja.

PRIDRUŽI SE EKIPI

Potrebujemo okrepitve v strokovni ekipi zdravnikov in pravnikov, kot tudi v aktivistični ekipi pri akcijah na terenu, promociji, organizaciji, IT-ju… Zelo nam je pomembno konstruktivno sodelovanje skozi spoštljivo in argumentirano razpravo ne glede na morebitna nasprotujoča si prepričanja.

POMAGAJ Z DONACIJO

Za uspeh kampanje tudi podporo v obliki finančnih in materialnih sredstev ter storitev. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena promociji kampanje in porabljena transparentno, delo ekipe je prostovoljno.

Najmanj, kar lahko storiš je, da podpišeš spodnji zahtevi in ju deliš s čim več ljudmi.

ZAHTEVA ZA ANALIZO ZDRAVSTVENEGA STANJA PO EPIDEMIJI

Zakaj se je v Sloveniji poslabšalo javno zdravje v 2021 in 2022? Zahtevamo analizo varnosti in učinkovitosti cepiv proti Covidu-19 s primerjavo zdravstvenega stanja in smrti med cepljeno in necepljeno populacijo, analizo odziva na epidemijo, soočenje z drugim mnenjem stroke ter prevzem odgovornosti in sanacijo povzročene škode.

EVROPSKA DRŽAVLJANSKA POBUDA ‘ZAUPANJE & SVOBODA’

Zahtevamo svobodo odločanja, spoštovanje avtonomije posameznika, izvajanje pojasnilne dolžnosti ter informirano soglasje v vseh medicinskih postopkih, transparentno delovanje politikov in ničelno toleranco do korupcije ter to, da nam načinov zdravljenja ne bo diktirala WHO (SZO) s t.im. ‘enim zdravjem’.