Pričanje matere 12-letne deklice - Pfizer je resne neželene učinke v okviru kliničnih preizkušanj prikril

Maddie de Garay je bila v času Pfizerjeve klinične študije stara 12 let. Študija je vključevala 1131 otrok, starih od 12 do 15 let. V manj kot 24 urah po drugem odmerku Pfizerjevega ‘cepiva’ je Maddie postala trajni invalid.

V primeru 1 trajno invalidnega otroka na 1000 otrok, ki so prejeli ‘cepivo’, bi morali klinično študijo zaustaviti. Vendar je Pfizer poškodbo prikril in je nikoli ni prijavil;  v njihovih rezultatih kliničnih preizkušanj so jo navedli kot bolečino v trebuhu in te rezultate objavili celo v znanstveni reviji New England Journal od Medicine! Nobene pripombe s strani uradne medicinske stroke ni bilo slišati. ‘Cepivo so kljub temu odobrili za uporabo.

Lažniva in potvorjena znanstvena objava je v reviji še vedno objavljena in piše: “ni bilo resnih neželenih učinkov zaradi cepiv in nekaj resnih učinkov na splošno.” To je čista laž. (https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2107456)

Vendar pa NEJM ne namerava umakniti članka navkljub jasnemi dokazu o znanstveni prevari. Zdravniki, ki bodo članek brali, pa mu bodo verjeli in ne dokazom, ki so vsem na očeh. Takšna je znanost v novi normalnosti.

Mediji bi morali od pristojnih zahtevati odgovore, vendar tega ne naredijo, čeprav je to njihova dolžnost. Takšni so mediji v novi normalnosti.

ZAHTEVA ZA ANALIZO IN SOOČENJE Z DRUGIM MNENJEM

Zakaj se je poslabšalo javno zdravje v 2021 in 2022? Zahtevamo analizo varnosti in učinkovitosti kovid cepiv s primerjavo zdravstvenega stanja in smrti med cepljeno in necepljeno populacijo, analizo odziva na epidemijo, sodelovanje z drugim mnenjem stroke ter prevzem odgovornosti in sanacijo povzročene škode.

NE BODI TIHO, POVEJ SVOJO ZGODBO TUDI TI!

Če se je vam ali vašim bližnjim zdravje po cepljenju proti C-19 poslabšalo in ste prepričani ali sumite, da je prejeto cepivo (deloma) vzrok za vaše težave, nam sporočite. Če boste izrecno dovolili, bomo vašo zgodbo (anonimno) objavili na strani s Pričanji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja