Bolečine v nogah, krvni strdki, smrt

Pred cepljenjem: popolnoma zdrav človek, nikdar ni tarnal o težavah s srcem, bil je fizično močan in poln življenja

Po cepljenju so se pri nečaku začele težave s krvnimi strdki in se stopnjevale do smrti.

Na žalost imamo v družini kar dva smrtna primera v roku 2-4 mesecev po cepljenju, oba stara okrog 50, zdrava, športnika, močna, nikdar prej bolna, razen običajnih viroz. Cepila se je tudi ena od vnukinj, od takrat dalje ima stalno neke težave, tudi letošnje viroze jo položijo dlje in v težji obliki kot ostale člane družine, ki niso cepljeni. Mi dva z možem nisva cepljena in sva prebolela korono in letošnje viroze v zelo blagi obliki. Poslušam pa, kako se cepljenim viroza letos spreminja v pljučnico. Kako naj človek ne sumi cepiva?

V zadnjem letu v občinah Idrija in Cerkno opažamo tudi veliko več smrti oseb, ki so mlajše od 70 let. Imamo portal, na katerem so redno objavljene osmrtnice in tam je navedena tudi starost in kraj bivanja. Za vzrok smrti pa izvemo od pokojnikovih sorodnikov. V majhnih krajih se ljudje poznajo med seboj in se to izve mimogrede. Samo ena je žrtev prometne nesreče, ostali pa invazivni/turbo rak, kapi in infarkti. Pred cepljenjem je bilo takšnih smrti bistveno manj.

PROTOKOLI PO CEPLJENJU

  • Zdravniki se glede povezave niso opredelili.
  • Neželenega učinka najverjetneje niso prijavili.

PROTOKOLI PRED CEPLJENJEM

  • Pojasnilna dolžnost: ?
  • Pisno soglasje: ?

NE BODI TIHO, POVEJ SVOJO ZGODBO TUDI TI!

Če se je vam ali vašim bližnjim zdravje po cepljenju proti C-19 poslabšalo in ste prepričani ali sumite, da je prejeto cepivo (vsaj deloma) vzrok za vaše težave, nam sporočite. Če boste izrecno dovolili, bomo vašo zgodbo (anonimno) objavili na strani s Pričanji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja