Zapleti in smrt po cepljenju proti gripi

Pred cepljenjem: 2018 zamenjava aortne zaklopke, a je bilo na rednih kardioloških pregledih vse super, zelo aktivna, nordijska hoja, kolesarjenje, vsakodnevni sprehodi

“Po kovid cepljenju ni imela posebnih težav, tudi na kardiološkem pregledu je bilo vse v redu. Ko pa se je 6 mesecev kasneje cepila še proti gripi, kot se je vsako leto, ji je postalo slabo, zelo slabo se je počutila, popolnoma je oslabela, naslednji dan so jo odpeljali z rešilcem. Imela je hudo sepso, niso vedeli zakaj. Preiskave niso nič pokazale. Ker so bile zaklopke tudi zanič, so jo operirali in šele med operacijo videli tudi zamašene žile in gnoj. Med operacijo je doživela 2 miokardna infarkta, niso ji mogli zbiti pritiska, in posledično je kmalu zatem umrla. Po obdukciji so rekli, da je vzrok smrti miokardni infarkt. Povezavo s cepljenjem so zanikali. Jaz sem prepričana, da je bila kombinacija kovid cepiv s cepivom proti gripi usodna in da bi morali domnevni neželeni učinek prijaviti.”

PROTOKOLI PO CEPLJENJU

  • Zdravniki so povezavo s cepivom zanikali.
  • Neželenih učinkov niso prijavili.

Hči je prepričana, da je bila kombinacija kovid cepiv s cepivom proti gripi usodna.

PROTOKOLI PRED CEPLJENJEM

  • Pojasnilna dolžnost: NE
  • Pisno soglasje: ?

NE BODI TIHO, POVEJ SVOJO ZGODBO TUDI TI!

Če se je vam ali vašim bližnjim zdravje po cepljenju proti C-19 poslabšalo in ste prepričani ali sumite, da je prejeto cepivo (vsaj deloma) vzrok za vaše težave, nam sporočite. Če boste izrecno dovolili, bomo vašo zgodbo (anonimno) objavili na strani s Pričanji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja