Bolečine v grlu, pljučna embolija, trombocitopenija in levkemija

Pred cepljenjem: Downov sindrom in celiakijo in zmanjšano delovanje ščitničnih hormonov

“Hči ima Downov sindrom in celiakijo in zmanjšano delovanje ščitničnih hormonov. Osebno zdravnico sem prosila za nasvet in ji je cepljenje priporočala. 2x je bila cepljena z Astrazeneco in ni imela nobene reakcije. Po 6 mesecih je dobila bolečine v grlu, je šla do zdravnice, jo je pregledala, rekla, da ni nič narobe in ji je priporočala poživitveni odmerek Pfizer.

13 dni po poživitvenem odmerku je še vedno tožila zaradi bolečin v grlu. Stanje se je nato hitro slabšalo, zato smo jo odpeljali v bolnico. Tam je začela je bruhati in imela drisko, dihalno stisko, nizke levkocite in nizek nivo kisika v krvi. Diagnosticirali so ji pljučno embolijo, trombocitopenijo in sum na levkemijo. Dali so jo v umetno komo. Začeli so s kemoterapijo, razbijali so ji strdke. Zdravnica je rekla, da ji ne morejo več pomagati, vsi smo se bali, da bo umrla, a je čudežno preživela. Po 3 tednih se stanje malenkost izboljšuje. Sedaj čakamo, kaj bo.

V družini imamo še nekaj primerov krvnih strdkov, tudi v bolnišnici je bilo kar nekaj primerov, 18-letno dekle je umrlo pred mojim možem, obraz in roke so ji pred smrtjo čisto počrnele, grozno. Vse to sem kasneje brala, da so uradno priznani neželeni učinki.

Jaz imam kronično bolezen (pospešeno proizvajanje trombocitov) in alergija na trave.  Cepila sem se, da se zaščitim pred težjim potekom. Prvič z Astrazeneco in drugič s Pfizer. Po 2. odmerku sem imela 3 tedne vročino, tresavico, pritisk v glavi, bolečine v ledvicah in pljučih, popolna nemoč, niti 5 min nisem mogla stati, po stopnicah nisem mogla, bila sem s protibolečinskimi tabletami v postelji. Preiskav niso naredili veliko, poslali so me domov, čeprav niti stati nisem mogla. Po 3 tednih so težave izvenele, še nekaj časa sem bila izredno utrujena. Sem prestrašena in skeptična, sploh zaradi moje hčere. Ne zaupam jim več, začela sem sama raziskovati.”

PROTOKOLI PO CEPLJENJU

  • En zdravnik je rekel, da je sigurno zaradi cepljenja, ostali se niso opredelili.
  • Neželenih učinkov niso prijavili.

PROTOKOLI PRED CEPLJENJEM

  • Pojasnilna dolžnost: NE
  • Pisno soglasje: DA

NE BODI TIHO, POVEJ SVOJO ZGODBO TUDI TI!

Če se je vam ali vašim bližnjim zdravje po cepljenju proti C-19 poslabšalo in ste prepričani ali sumite, da je prejeto cepivo (vsaj deloma) vzrok za vaše težave, nam sporočite. Če boste izrecno dovolili, bomo vašo zgodbo (anonimno) objavili na strani s Pričanji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja