Demenca, glavobol, boleče kosti, artritis, odpoved ledvic, epileptični napadi, smrt

Pred cepljenjem: nepokreten, a dokaj zdrav in zelo priseben

“Prej je bil oče sicer nepokreten, na vozičku, a dokaj zdrav in zelo priseben. Cepil se je zaradi pritiskov v domu za ostarele, da bi imel že končno mir. 20 dni po 1. odmerku je začel postajati zbegan z znaki demence. Ni mogel spati. Imel je glavobol, vrtoglavico in boleče kosti, otečeno roko, solzne in gnojne oči. Diagnoza je bila septični artritis.

Po 2. odmerku se je stanje hitro slabšalo, imel je epileptične napade, imel je krvavitve v ustih, odpovedovale so mu ledvice, bil je hospitaliziran in je v bolnici umrl. Razlog vseh težav kljub raziskavam ni znan.

Zdravnico sem vprašala, če bodo priznali, da je zaradi cepljenja. Odgovorila je, da mogoče je od cepljenja in da lahko priznajo ustno, ne pa pisno. Nihče ni želel tega napisati. Neželenega učinka niso prijavili, poročilo obdukcije pa se je nekako izgubilo na poti do zdravnika. Mislim, da ga skrivajo. Dokler nisem zagrozila s kazensko ovadbo, me niso jemali resno.

Tudi moja teta je po cepljenju začela jamrati, da jo vse boli in da je utrujena, potem je na hitro umrla, predvidevajo, da je bila kap.”

PROTOKOLI PO CEPLJENJU

  • Zdravnica je rekla, da mogoče je od cepljenja in da lahko priznajo ustno, ne pa pisno.
  • Neželenih učinkov niso prijavili.

PROTOKOLI PRED CEPLJENJEM

  • Pojasnilna dolžnost: NE
  • Pisno soglasje: DA

NE BODI TIHO, POVEJ SVOJO ZGODBO TUDI TI!

Če se je vam ali vašim bližnjim zdravje po cepljenju proti C-19 poslabšalo in ste prepričani ali sumite, da je prejeto cepivo (vsaj deloma) vzrok za vaše težave, nam sporočite. Če boste izrecno dovolili, bomo vašo zgodbo (anonimno) objavili na strani s Pričanji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja