Bolečine in krči v nogah, otekle noge, boleči mehurji po celem telesu, špikanje, vrtoglavice, glavoboli

Pred cepljenjem: dokaj zdrava, brez bolezni in alergij, le občasne bolečine v križu zaradi dela, sem hodila in kolesarila, veliko sem hodila v naravo

“Cepila sem se, ker sem verjela, da bom tako dobro poskrbela za svoje zdravje. En dan po mojem cepljenju so cepivo Astrazeneca prepovedali. Drugi odmerek je bil Pfizer. Takrat so se začeli veliki problemi. Najprej nenehne bolečine v rokah, nato krči in bolečine v nogah, imela sem otekle noge. Začelo se je tudi špikanje po telesu, in imela občutek, kot da mi napihuje telo. Imela sem vrtoglavice in glavobole. Dobila sem velike boleče fleke po celem telesu, ki so postajali vedno hujši. V bolnišnici sem dobila infuzijo, injekcije in tablete. Po 6 dnevnem zdravljenju, sem odšla domov brez diagnoze. 

Imam vedno nove in nove zdravstvene težave, živim v stalnem strahu, kaj bo.”

PROTOKOLI PO CEPLJENJU

  • Preiskave niso ničesar pokazale.
  • Neželenih učinkov niso prijavili.

PROTOKOLI PRED CEPLJENJEM

  • Pojasnilna dolžnost: NE*
  • Pisno soglasje: ?

*Opozorili so me le, da imam lahko kakšen dan vročino, bolečino v roki ali glavobol.

NE BODI TIHO, POVEJ SVOJO ZGODBO TUDI TI!

Če se je vam ali vašim bližnjim zdravje po cepljenju proti C-19 poslabšalo in ste prepričani ali sumite, da je prejeto cepivo (vsaj deloma) vzrok za vaše težave, nam sporočite. Če boste izrecno dovolili, bomo vašo zgodbo (anonimno) objavili na strani s Pričanji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja