Nenaden visok pritisk, počena aorta, smrt

Pred cepljenjem: popolnoma zdrava, zelo aktivna, nikoli pri zdravniku, z očetom sta skrbela za 3 hiše, kosila travo, delala na vrtu, preskrbela sta ozimnico za 4 otroke z družinami, pazila sta na vnuke in z njimi delala šolske obveznosti v času karantene, vsak dan je prehodila 10 km, pogosto je kolesarila

”Mami najprej ni imela nobenih posebnih težav, le oba z očetom sta dobila višji pritisk oz. jima je nihal. En teden po 2. odmerku je šla mami na sprehod, srečala je kolega, sta se še normalno pogovarjala. Moj oče in otroka so ji šli nasproti. Ko so se želeli posloviti od tega kolega, se je ona naenkrat zgrudila in na mestu umrla, čeprav so ji takoj nudili prvo pomoč, rešilec je prišel v manj kot 15 minutah. Obdukcija je pokazala, da ji je zaradi nenadnega povišanega pritiska počila aorta. Patolog in drugi niso mogli izključiti možne povezave s cepivom, ampak ko smo to želeli prijaviti osebnemu zdravniku, je povezavo zanikal.

Oče ima bolečine, krče in mravljinčenje v nogah, slabo se počuti, zdravnik povezavo s cepljenjem zanika. Sestra se je cepila z Astrazeneco in je tudi imela težave – mravljinčenje v rokah in podobno.”

PROTOKOLI PO CEPLJENJU

  • Osebni zdravnik je povezavo zanikal.
  • Neželenega učinka ni prijavil.
  • Svojci so prepričani, da je vzrok cepivo.

PROTOKOLI PRED CEPLJENJEM

  • Pojasnilna dolžnost: NE
  • Pisno soglasje: ?

NE BODI TIHO, POVEJ SVOJO ZGODBO TUDI TI!

Če se je vam ali vašim bližnjim zdravje po cepljenju proti C-19 poslabšalo in ste prepričani ali sumite, da je prejeto cepivo (vsaj deloma) vzrok za vaše težave, nam sporočite. Če boste izrecno dovolili, bomo vašo zgodbo (anonimno) objavili na strani s Pričanji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja