Pobuda za analizo: Ali je kri cepljenih proti C-19 varna za transfuzijo?

Civilna iniciatova za varno kri (CIVK) je 4.5.2024 pristojnim poslala poziv, da kri cepljenih proti Covidu-19 in bolnikov z »dolgim Covidom-19« testirajo na prisotnost beljakovinskih bodic in potencialno okuženo kri izločijo iz prometa transfuzijske krvi.

”Transfuzije krvi prejemnikov cepiva mRNA proti COVID-19 so lahko smrtonosne, so ugotovili japonski raziskovalci. Japonska študija pred natisom je opozorila na tveganja pri transfuziji krvi prejemnikov cepiva proti covidu drugim bolnikom, kar kaže, da lahko povzroči znatna zdravstvena tveganja, vključno s smrtjo. Raziskovalci pozivajo tudi k varnostnim ukrepom za pregledovanje in zavarovanje svetovne oskrbe s krvjo.”

”Svetovna zdravstvena organizacija je leta 2020 razglasila pandemijo koronavirusne bolezni 2019 (COVID-19), po kateri je bil globalni program genetskega cepljenja hitro uveden kot temeljna rešitev. Po vsem svetu pa poročajo, da modificirane mRNA, ne povzročajo le tromboze in kardiovaskularnih motenj po cepljenju, ampak lahko povzročijo tudi različne bolezni, ki vključujejo vse organe in sisteme, vključno z živčnim sistemom. Poleg tega je lahko zaradi toksičnosti in patogenosti beljakovinskih bodic te beljakovine treba opredeliti kot nebiološki infektivni material. Na podlagi teh poročil in številnih dokazov, ki so prišli na dan v zadnjih nekaj letih, želi ta članek opozoriti medicinske strokovnjake na različna tveganja, povezana s transfuzijo z uporabo krvnih pripravkov, pridobljenih od bolnikov z dolgotrajnim COVID-om ali prejemnikov genetskega cepiva, in dajanje predlogov v zvezi s posebnimi inšpekcijskimi postavkami, preskusnimi metodami, predpisi itd.”

Celoten dopis si lahko prenesete TUKAJ.

V skupini OZZ podpiramo izvedbo teh analiz in bomo v sklopu ‘Zahteve za analizo’ zahtevali tudi analizo krvi. Podpri zahtevo s svojim podpisom in jo deli čim širše:

ZAHTEVA ZA ANALIZO IN SOOČENJE Z DRUGIM MNENJEM

Zakaj se je poslabšalo javno zdravje v 2021 in 2022? Zahtevamo analizo varnosti in učinkovitosti kovid cepiv s primerjavo zdravstvenega stanja in smrti med cepljeno in necepljeno populacijo, analizo odziva na epidemijo, sodelovanje z drugim mnenjem stroke ter prevzem odgovornosti in sanacijo povzročene škode.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja