Nemški NIJZ je bil primoran razkriti zaupne dokumente, pozivi k analizi dogajajanja med pandemijo so še močnejši

Zapisnik notranjega sestanka krizne korona skupine z inštituta Robert Koch (nemški NIJZ) dokazuje, da so najpomembnejši vladni svetovalci vedeli več o virusu in ukrepih, kot so javno priznali. Dokumente je objavila spletna revija Multipolar, potem ko se je 2 leti na sodišču borila za njihovo objavo. Od 2500 strani v dokumentu, je javno dostopnih le 1000, 1500 strani (pretežno okoli cepljenja) je počrnjenih. Že iz javnosti dostopnih podatkov, se sedaj se postavlja vprašanje, ali so bili zaščitni ukrepi morda bolj nevarni od virusa samega. Ti dokumenti bi morali biti že zdavnaj objavljeni, a so bili sprva tajni.

Tako kot v Sloveniji, so tudi v Nemčiji pozivi k analizi odziva na pandemijo vedno močnejši. 

V tem videu je odsek iz TV prispevka nemškega medija die Welt, oddajo na to temo si lahko pogledate na YT kanalu Exodus TV: www.youtube.com/watch?v=MxvXR4Tb6KM&t=574s

 

S podpisom podpri zahtevo za analizo odziva na epidemijo v Sloveniji in jo deli čim širše:

ZAHTEVA ZA ANALIZO IN SOOČENJE Z DRUGIM MNENJEM

Zakaj se je poslabšalo javno zdravje v 2021 in 2022? Zahtevamo analizo varnosti in učinkovitosti kovid cepiv s primerjavo zdravstvenega stanja in smrti med cepljeno in necepljeno populacijo, analizo odziva na epidemijo, sodelovanje z drugim mnenjem stroke ter prevzem odgovornosti in sanacijo povzročene škode.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja