Evropska državljanska pobuda

Zahtevamo svobodo odločanja, spoštovanje avtonomije posameznika in izvajanje pojasnilne dolžnosti v vseh medicinskih postopkih, transparentno delovanje politikov in ničelno toleranco do korupcije ter to, da nam načinov zdravljenja ne bo diktirala WHO (SZO) s t.im. ‘enim zdravjem’.

 

S to pobudo in zbranimi 1.000.000 podpisi iz vseh držav EU jasno izražamo zahteve, ki jih bo Evropska komisija skladno z Lizbonsko pogodbo morala obravnavati. Evropska državljanska pobuda (EDP) je orodje, uvedeno z Lizbonsko pogodbo, ki ljudem omogoča, da Evropsko komisijo pozovejo, naj predlaga zakonodajo ali druge ukrepe na področjih, ki so v njeni pristojnosti. Da bi lahko Komisija pobudo upoštevala, jo mora po vsej EU podpisati milijon državljanov in državljank.

“Trust and Freedom” je pobuda, s katero želimo nasloviti problematiko prenosa oblasti od ljudi na neizvoljene institucije ter okrepiti demokracijo in pravice posameznika v Evropski uniji.

“Državljani iz sedmih držav članic EU pozivamo Evropsko komisijo, naj sprejme zakonodajo, ki spodbuja svobodo, preglednost, odgovornost in sodelovanje posameznikov v Evropski uniji. Naš cilj je okrepiti demokracijo in pravice posameznika ter zagotoviti, da se institucije EU odzivajo na potrebe in interese posameznikov, hkrati pa podpirajo človekove pravice, ki so zapisane v Listini Evropske unije o temeljnih pravicah.”


Jedrni del pobude sta dve ključni zahtevi:

1.Ohranjanje človeškega dostojanstva in priznavanje informirane odločitve oz. privolitve

Od Evropske komisije zahtevamo, da predlaga pravni akt za države članice o opredelitvi informirane privolitve, ki spodbuja primarnost človekovega dostojanstva, svobode in telesne avtonomije v EU. Informirana odločitev je sestavni del svobode odločanja in je izjemno pomembna za svobodno odločanje o našem zdravju.

2. Povečanje transparentnosti procesov in krepitev vloge državljanov

Od Evropske komisije zahtevamo, da predlaga pravni akt, ki bo povečal transparentnost in dostop do informacij v procesih odločanja v EU.


Svetovna zdravstvena organizacija (SZO/WHO) bi lahko maja 2024 ob tihem soglasju vlad držav članic postala globalna zdravstvena avtoriteta v vseh prihodnjih zdravstvenih in drugih izrednih razmerah, čeprav resne analize uspešnosti priporočil za obvladovanje kovidne zdravstvene krize kažejo, da so od njih imeli koristi predvsem proizvajalci in podporniki cepiv in ne ljudje, ne javno zdravje in javno zdravstvo. Zato je zelo pomembno, da zahtevanih 1.000.000 podpisov zberemo čimprej. 

Več infomacij o pobudi najdete na spletni strani Trust and Freedom (v angleščini), kjer je tudi povezava do strani, kjer se zbirajo podpisi.


NAVODILA ZA ODDAJO PODPISA:

⇒ Kliknite SEM

⇒ V rumenem okvirčku izberite državo, v kateri živite.

⇒ Nato vpišite potrebne podatke (EMŠO, ime in priimek)

⇒ Izpolnite tudi ostala polja, nato oddajte podpis s klikom na spodnji “Podpiram”.

⇒ Potrdilo o oddanem podpisu in svojo številko si shranite.


PODPIŠITE IN DELITE! 

 

Ena misel o “Evropska državljanska pobuda”

  • Proti sem vsakemu vsiljevanju,kar se tiče cepljenja in ostale globalistične agende.
    Vsak človek je individualno bitje,nihče nima pravice posegati v njegovo telo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja