Biserka Ilin o spremembah in pravnih pasteh v Svetovni zdravstveni organizaciji danes

Biserka Ilin, dr. med., v manj kot 3 minutah pove bistvene stvari, ki jih moramo vedeti o namerah Svetovne zdravstvene organizacije.


Preberi več:

Svetovna zdravstvena organizacija (SZO/WHO)

Zakaj se je v Sloveniji poslabšalo javno zdravje v 2021 in 2022?

Zakaj se NIJZ izogiba analizi in primerjavi zdravstvenega stanja glede na status cepljenja proti Covidu-19?


Ukrepe za obvladovanje epidemije je izvajala naša vlada skladno s priporočili  Svetovne zdravstvene organizacije (SZO). Preden se začnemo pogovarjati o potencialnih prednostih in nevarnostih takšne predaje moči in lastne suverenosti v roke SZO, moramo tudi v Sloveniji najprej temeljito analizirati rezultate teh ukrepov in pričakovane posledice sprememb mednarodnih pravilnikov in pogodb.

ZAHTEVA ZA ANALIZO IN SOOČENJE Z DRUGIM MNENJEM

Zakaj se je poslabšalo javno zdravje v 2021 in 2022? Zahtevamo analizo varnosti in učinkovitosti kovid cepiv s primerjavo zdravstvenega stanja in smrti med cepljeno in necepljeno populacijo, analizo odziva na epidemijo, sodelovanje z drugim mnenjem stroke ter prevzem odgovornosti in sanacijo povzročene škode.

NE BODI TIHO, POVEJ SVOJO ZGODBO TUDI TI!

Če se je vam ali vašim bližnjim zdravje po cepljenju proti C-19 poslabšalo in ste prepričani ali sumite, da je prejeto cepivo (deloma) vzrok za vaše težave, nam sporočite. Če boste izrecno dovolili, bomo vašo zgodbo (anonimno) objavili na strani s Pričanji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja