25 let krajša pričakovana življenjska doba za "v celoti" cepljene osebe

Dr. Peter F. Mayer

Zaskrbljujoča študija je pokazala, da lahko ljudje, ki so bili z injekcijami mRNA “v celoti” cepljeni proti kovidu, pričakujejo do 25 let krajšo življenjsko dobo od pričakovane. Raziskovalci so analizirali vladne podatke ameriškega centra za nadzor bolezni CDC, podatke klinike v Clevelandu in podatke zavarovalnic o oceni tveganja.

Analiza je razkrila zaskrbljujoč trend, ki kaže, da se pričakovana življenjska doba tistih, ki so prejeli več odmerkov injekcij mRNA, močno skrajša. Podatke klinike Cleveland in CDC je analiziral Josh Stirling. Stirling je ustanovitelj organizacije Insurance Collaboration to Save Lives in nekdanji vodilni zavarovalniški analitik.

Študija vodilnega strokovnjaka za podatke razkriva zaskrbljujoč trend. Pokazala je, da se škoda za zdravje, ki jo povzroči vsak odmerek cepiva, ne zmanjšuje s časom, kot se je domnevalo prej. Namesto tega se zdi, da se bo škoda nadaljevala v nedogled. Podatki CDC o umrljivosti zaradi vseh vzrokov namreč kažejo, da vsak odmerek cepiva leta 2022 poveča umrljivost za 7 % v primerjavi z umrljivostjo leta 2021. Pri ljudeh, ki so prejeli 5 odmerkov cepiva, je bila verjetnost smrti leta 2022 za 35 % večja kot leta 2021. Pri osebah, ki so prejele samo en odmerek, je bila verjetnost smrti leta 2022 za 7 % večja kot leta 2021. Študija je tudi potrdila, da pri necepljenih ljudeh ni večja verjetnost, da bodo umrli leta 2022 kot leta 2021.

Podatki kažejo, da se število presežnih smrti vsako leto dramatično povečuje, saj se povečujejo vse oblike umrljivosti. Zaskrbljujoče je, da se število smrti še naprej povečuje, čeprav se cepi vse manj ljudi.

A problem ni omejen na Združene države Amerike. Povečanje števila nenadnih in nepričakovanih smrti vpliva na države po vsem svetu. Nedavni vladni podatki iz Avstralije kažejo, da je bilo število prekomernih smrti leta 2022 za 5162 % večje kot v prejšnjih letih. Pred letom dni je bila pri dvakrat cepljenih Avstralcih 10,72-krat večja verjetnost, da bodo zboleli za omikronom kot pri necepljenih Avstralcih. Zdaj je ta verjetnost 20-krat večja in 35-krat večja za tiste, ki so bili cepljeni trikrat ali več, kažejo najnovejši statistični podatki NSW Health.

Glede na študijo https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1.full.pdf , ki temelji na vladnih podatkih iz Clevelanda, se je pričakovana življenjska doba cepljenih ljudi dramatično skrajšala. V Severni Ameriki je povprečna pričakovana življenjska doba skoraj 80 let. Vendar se ta številka dramatično zniža pri mladih, ki so bili “v celoti” imunizirani s cepivi mRNA.

Študija kaže, da se število smrti pri cepljenih ljudeh v primerjavi z necepljenimi poveča. Glede na študijo lahko nekdo, ki je prejel 4 ali 5 cepljenj in je zdaj star 30 let, pričakuje, da bo dočakal največ 55 let. To je 25 let manj v primerjavi s trenutno pričakovano življenjsko dobo necepljenih oseb. Novica prihaja v času, ko število smrti zaradi raka, srčnih bolezni, kapi in drugih bolezni med mladimi še vedno narašča. Kot smo nedavno poročali, so nove študije (https://tkp.at/2024/03/22/immer-mehr-todesfaelle-durch-turbokrebs-bei-geimpften-15-bis-44-jaehrigen/ , https://tkp.at/2024/02/02/analyst-schlaegt-alarm-wegen-ploetzlicher-todesfaelle-bei-kindern/ in https://tkp.at/2024/03/26/britische-aerzte-erstaunt-ueber-krebs-epidemie-bei-jungen-menschen/ ) pokazale dramatično povečanje števila mladih, cepljenih s cepivom Covid mRNA, ki so umrli zaradi turbo raka.

Vir: https://tkp.at/2024/04/01/25-jahre-weniger-lebenserwartung-fuer-vollstaendig-geimpfte/?utm_source_platform=mailpoet 

Za OZZ pripravil: L. T.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja