CEPLJENJE PROTI C-19

Sodelujoča država članica priznava, da dolgoročni učinki in učinkovitost cepiva trenutno niso znani in da lahko obstajajo škodljivi učinki cepiva, ki trenutno niso znani.“

(pogodba za dobavo cepiv med našo vlado in podjetjem Pfizer).

Navadno razvoj cepiva traja najmanj 10 do 15 let, da se lahko dobro razišče vse, tudi srednjeročne in dolgoročne vplive na zdravje. Otroke cepljenih nosečnic spremljajo še vsaj do 7. leta. Cepiva proti C-19 so bila razvita in odobrena za uporabo v le nekaj mesecih, saj domnevno “ni bilo na voljo drugih učinkovitih in varnih zdravil in, ker je bila bolezen tako smrtonosna in nevarna“. In seveda, ker naj bi se cepiva izkazala za “varna in učinkovita“, celo za nosečnice in otroke. Je bilo cepljenje z novo, ne dovolj preizkušeno tehnologijo res edina varna in učinkovita rešitev?

Kako (ne)učinkovito in (ne)varno je cepljenje?

Številni strokovnjaki opozarjajo na pretečo nevarnost zdravstvene, socialne in gospodarske krize zaradi dolgoročnih posledic vnosa genskih pripravkov v organizem in pozivajo k ukrepanju.

Kako učinkovito nova cepiva preprečujejo težje poteke in smrti? Zakaj so presežne smrti zelo visoke tudi v letih 2022 in 2023, ko bi morala biti kovidna zdravstvena kriza, na podlagi napovedane učinkovitosti cepiv, že končana? Zakaj je v EU presežna smrtnost večja v državah z višjo precepljenostjo in nižja ali negativna v manj precepljenih državah?

Varnostne študije proizvajalcev so pomanjkljive ali celo ne obstajajo. Vedno več je dokazov, študij in pričanj o številnih resnih bolezni zaradi cepljenja. Ker zdravniki neželenih učinkov pogosto ne prepoznajo in ne prijavijo pristojnim, je število neželenih učinkov podcenjeno in omejeno na kratko obdobje po cepljenju, čeprav se lahko simptomi poškodbe po cepljenju pojavijo tudi več mesecev ali celo let po prejemu zadnjega odmerka.

Znano je, da je učinkovitost cepiv pomanjkljiva in kratkotrajna. Statistike in študije pa kažejo, da imajo cepljeni zaradi imunskih pomanjkljivosti celo večje možnosti za težje poteke in smrt zaradi kovida kot necepljeni, kar potrjuje rezultate študij pred letom 2020.
Ta cepiva temeljijo na novi, potencialno nevarni, genski tehnologiji. Varnostne študije proizvajalcev cepiv so pomanjkljive in ne vsebujejo študij o farmakološkem delovanju, genotoksičnosti, rakotvornosti, nevrotoksičnosti, kardiotoksičnosti, vplivu na moško in žensko plodnost itd.
Pomanjkanje kliničnih študij je posebej problematično za bolnike s težavami po cepljenju. Pogosto hodijo od enega specialista do drugega, ti pa ne vedo, kaj narediti z njimi, saj z običajnimi preiskavami ne najdejo vzrokov za njihove težave.

Samozdravljenje po cepljenju ali po kovidu

Osrednji problem zdravstvenih težav oz. sindroma po cepljenju proti C-19 je dolgotrajno neustrezno delovanje imunskega sistema, ki ga povzroči odziv telesa na beljakovinske bodice oz. S-proteine in ostale sestavine teh cepiv.

Po vsakem odmerku cepiva se v organizmu ustvarjajo večje količine S-proteina in ni jasno, kako dolgo ta proces traja, zagotovo pa več mesecev. Tudi kadar zbolimo za kovidom, v telo pride S-protein skupaj z virusom in v organizmu lahko ostane tudi potem, ko smo kovid že preboleli, če ga ne zdravimo pravočasno in ustrezno. Vendar S-protein, ki ga kodira mRNK cepivo, in S-protein, ki pride v telo z virusom, nista identična, po cepljenju je bolj trdovraten.

Pomembno je preprečiti nadaljnjo izpostavljenost S-proteinu, pospešiti proces čiščenja S-proteina in drugih škodljivih sestavin iz telesa ter omejiti toksičnost in patogenost S-proteina v telesu.

Spodnji protokoli in priporočila, ki jih povzemamo po vodilnih svetovnih avtoritetah na tem področju, so namenjeni tako cepljenim kot necepljenim.

Protokoli na tej strani so namenjeni samozdravljenju oziroma (1) obvladovanju sindroma po cepljenju in preprečevanju zdravstvenih težav po cepljenju, predvsem kardiovaskularnih bolezni in raka, ter (2) obvladovanju sindroma dolgotrajnega kovida, ki je posledica nepravočasnega in neustreznega zdravljenja kovidne bolezni.
Tako za necepljene, še bolj pa za cepljene, ki imajo lahko v telesu že prisoten S-protein zaradi cepiva, je ustrezno zgodnje zdravljenje kovidne bolezni ključnega pomena za reševanje življenj in preprečevanje hospitalizacij, hujših oblik bolezni, zapletov, primerov dolgotrajnega kovida in smrti.

Ljudi s težavami po cepljenju puščamo na cedilu

Zdravstveno stanje cepljenih proti C-19 (in otroke rojene cepljenim staršem) bi bilo potrebno skrbno spremljati vsaj še eno leto po cepljenju za srednjeročne in vsaj 10 let za dolgoročne neželene učinke. Vsakršne zdravstvene težave, ki se pojavijo po cepljenju, je potrebno javiti pristojnim in jih temeljito raziskati.

Genska cepiva proti C-19 imajo v primerjavi s klasičnimi cepivi bistveno večjo stopnjo resnih neželenih učinkov, ki so slabo raziskani. Zdravniki jih pogosto ne prepoznajo in ne znajo zdraviti. Skrbi o možni povezavi s cepljenjem so največkrat nezaželena tema pogovora, zdravniki brezpogojno zaupajo v absolutno varnost cepljenja in težave najpogosteje pripišejo dolgemu kovidu, psihološkim težavam ali drugim vzrokom. Ne prijavijo jih pristojnim, četudi bolnik, ki svoje telo najbolje pozna, sumi ali je prepričan, da so njegove težave povezane s cepljenjem.

Zaradi velikega števila cepljenih ljudi, je zelo verjetno, da obstaja veliko število poškodovanih, ki jih zdravstveni sistem ne spremlja in niso deležni ustrezne obravnave in zdravljenja. Tisti redki, ki jim neželeni učinek potrdi strokovna komisija, pa ne dočakajo odškodnin, ki bi jim omogočile oz. olajšale samozdravljenje!

Večina zdravnikov pred cepljenjem ni opravila pojasnilne dolžnosti. Ogromno jih ne prijavlja domnevnih neželenih učinkov. Kaj bi vam morali povedati pred cepljenjem? Kdaj morajo prijaviti neželene učinke in kako jih lahko prijavite sami?
Kako do odškodnin, ki bi poškodovanim s cepivi olajšale tako zdravljenje kot življenje? Kdo je do nje upravičen? Postopek je dolgotrajen, naporen in najpogosteje neuspešen, pravna pomoč pa veliko finančno breme.
Verodostojna pisna in video pričanja cepljenih oz. njihovih svojcev, ki so po cepljenju umrli ali se jim je zdravje močno poslabšalo. S kakšnimi težavami se soočajo in kakšni so odzivi zdravnikov in pristojnih?

Spregovori tudi ti

Zahtevamo strokovno in odgovorno ravnanje pristojnih

Kljub vsem zaskrbljujočim podatkom in študijam ter odprtim vprašanjem, kljub sporni “tihi“ predaji naše suverenosti Svetovni zdravstveni organizaciji, ki je vse ukrepe priporočala, in kljub mnogim pozivom tako laične kot strokovne javnosti, pristojne institucije ne izvajajo resnih analiz in primerjav zdravja cepljenih in necepljenih, čeprav so podatki o cepilnem statusu za vsakega prebivalca enostavno dostopni.